Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/hansvandenhurk-advies.nl/httpdocs/cms/libraries/cms/application/cms.php on line 467
Hans van den Hurk Advies - Incompany trainingen

Incompanytrainingen van Hans van den Hurk zijn altijd maatwerk. Dat betekent twee dingen. Het eerste is: de training wordt in samenspraak met de deelnemers gemaakt, zodat deze zo goed mogelijk kan worden toegesneden op de specifieke wensen. Het tweede is: het cursusmateriaal wordt altijd speciaal voor de specifieke training ontwikkeld.

Voorafgaand aan de training komt Hans van den Hurk bij de OR langs om te bespreken welke onderwerpen tijdens een training aandacht behoeven. Vervolgens maakt hij een programma-voorstel. Nadat het programmavoorstel door de OR is goedgekeurd, maakt Hans het cursusmateriaal.

Uiteraard kunnen vragen over de inhoud van de training altijd per telefoon of email aan Hans van den Hurk worden voorgelegd. Antwoord volgt binnen drie werkdagen. En als zich nu een onverwachte wending voordoet? Dan maken we een nieuw programma of improviseren we tijdens de training. Ook dat is maatwerk. 

 

Hans van den Hurk-Advies is erkend door het CRKBO en mag trainingen en workshops BTW-vrij factureren.

 

Organisatie en procedures

Hans van den Hurk Advies hanteert bij opleidingstrajecten leveringsvoorwaarden. Onderdeel daarvan zijn onder meer de geheimhoudingsclausule en de klachtenprocedure.

Een greep uit mijn praktijk

Reorganisaties: het blijft mensenwerk

Een reorganisatie is een boeiend proces. Ondanks het sociaal plan en het ontslagbesluit, blijft reorganiseren altijd mensenwerk. Een OR tijdens een reorganisatie begeleiden vraagt veel, maar geeft ook veel voldoening.

Lees meer...

Het maken van stukjes die ertoe doen

Veel ondernemingsraden zijn geabonneerd op een vakblad. Dit doen ze om beter te weten wat ze kunnen doen in lastige omstandigheden. Ik schrijf onder meer de serie "tussen wet en werkelijkheid"  in het grootste vakblad van Nederland, het OR Magazine.

Lees meer...

De commissie van beroep en bezwaar

De deelname aan een commissie van beroep en bezwaar is een boeiende, maar enerverende en soms emotionerende klus. Voor medewerkers die zich incorrect behandeld voelen staat er veel op het spel. Hun baan, of hun beloning.

Lees meer...